Na respectievelijk 15 en 10 jaar te hebben gewerkt bij een grote verzekeraar/ hypotheek verstrekker besloten wij in 1995 ons eigen kantoor te openen. De eerste 5 jaar van ons bestaan hadden wij een samenwerkingsverband met een hypotheekketen. Hoewel wij nooit spijt kregen van deze samenwerking, waren wij wel een groot deel van onze tijd kwijt aan het voeren van adviesgesprekken met nieuwe potentiële relaties.

Omdat wij van oordeel zijn dat het in ons vak niet alleen gaat om het aangaan van nieuwe relaties, maar dat de service aan je bestaande klantenkring veel belangrijker is, beëindigden wij in 2000 de samenwerking. Uiteraard levert deze manier van werken wel wat nieuwe relaties door mond- tot mondreclame op, maar dat is goed te behappen.

Wij bezitten beiden de vereiste vergunningen.

Om onze relaties zekerheid bij problemen te bieden, hebben wij een goede beroepsaansprakelijkheidsverzekering afgesloten.

Sinds 1 januari 2006 dienen financiële dienstverleners een vergunning bij de Autoriteit Financiële Markt (AFM) aan te vragen. Wij zijn in het bezit van de vergunning voor; hypotheken, levensverzekeringen, schadeverzekeringen, kredieten en sparen en betalen. Ons vergunningnummer bij de AFM is 12002579 en ons KvK nummer is 256980

Als laatste conformeren wij ons aan de Wet op financieel toezicht (Wft).

Mocht onze website u aanleiding geven tot vragen, dan kunt u ons uiteraard altijd even bellen (tijdens kantooruren) of mailen.

Tot slot van deze welkomst-pagina spreken wij de wens uit dat wij een wederzijds prettige en profijtelijke relatie met u zullen krijgen en behouden.

Rob en Thomas.